Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Συμμετοχή στο διαγωνισμό - project "Συγγραφέας του μήνα"

 Όροι διαγωνισμού 

Όλοι οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό -  project "Συγγραφέας του μήνα". Στο χώρο της σχολικής βιβλιοθήκης έχει δημιουργηθεί ειδικό σταντ με τα λογοτεχνικά έργα της Λίνας Μουσιώνη.  

  • Κάθε μαθητής/τρια μπορεί να δανείζεται ένα βιβλίο κάθε φορά  που αφού το διαβάζει το επιστρέφει και δανείζεται άλλο βιβλίο. 
  • Οι μαθητές που θέλουν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να δίνουν  με την επιστροφή κάθε βιβλίου συμπληρωμένο το φύλλο βιβλιοπαρουσίασης και μία ζωγραφιά εμπνευσμένη από το βιβλίο που διάβασαν.
  • Στο τέλος του μήνα τα έργα των μαθητών που συμμετείχαν (βιβλιοπαρουσιάσεις και ζωγραφική) αξιολογούνται  από επιτροπή εκπαιδευτικών που αναδεικνύει τις τρεις συμμετοχές που θα βραβευτούν. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι παίρνουν αναμνηστικό συμμετοχής του μήνα.

Σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο "Πλαστελίνη"  όσοι μαθητές επιθυμούν μπορούν να παραγγείλουν στον υπεύθυνο της βιβλιοθήκης το βιβλίο που τους άρεσε και θα ήθελαν να έχουν στην βιβλιοθήκη τους που θα παραλάβουν με σχετική έκπτωση.

Περισσότερες πληροφορίες σε επόμενη ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου